Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g400g560kcal60g12g36.4g0.4g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g125g175kcal3.8g2.5g16.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g100g160kcal3g4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1790kcal133.6g37g135.4g0.8g
Valittu annoskoko625g895kcal66.8g18.5g67.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g448kcal33.4g9.3g33.9g0.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070