Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g533g746kcal79.9g16g48.5g0.5g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g166g233kcal5g3.3g21.6g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g133g213kcal4g5.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1664g2383kcal177.8g49.2g180.2g1g
Valittu annoskoko832g1192kcal88.9g24.6g90.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna416g596kcal44.5g12.3g45.1g0.3g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070