Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14g0.6g5g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g450g1283kcal63g2.3g112.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g41g154kcal0.4g37.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3864kcal150.4g123.8g302.8g10.8g
Valittu annoskoko1071g1932kcal75.2g61.9g151.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna536g966kcal37.6g31g75.7g2.7g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982