Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g50g143kcal7g0.3g12.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g4.5g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g429kcal16.6g13.8g33.6g1.2g
Valittu annoskoko119g215kcal8.3g6.9g16.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g107kcal4.2g3.5g8.4g0.3g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982