Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g500g1425kcal70g2.5g125g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g70g63kcal2.1g2.4g4.9g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g45g171kcal0.4g41.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g4293kcal166.8g137.2g336.4g12g
Valittu annoskoko1190g2147kcal83.4g68.6g168.2g6g
Annoskoko puolitettuna595g1073kcal41.7g34.3g84.1g3g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982