Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g600g1710kcal84g3g150g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g54g205kcal0.5g49.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g5152kcal200.4g164.8g404g14.4g
Valittu annoskoko1428g2576kcal100.2g82.4g202g7.2g
Annoskoko puolitettuna714g1288kcal50.1g41.2g101g3.6g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982