Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)455g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g700g1995kcal98g3.5g175g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g98g88kcal2.9g3.4g6.9g0.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%350g560kcal9.4g9.4g52.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g63g239kcal0.6g58g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3332g6011kcal233.6g192.2g471.2g16.8g
Valittu annoskoko1666g3005kcal116.8g96.1g235.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna833g1503kcal58.4g48.1g117.8g4.2g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982