Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g75g214kcal10.5g0.4g18.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g6.7g26kcal0.1g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g644kcal25g20.6g50.4g1.8g
Valittu annoskoko178g322kcal12.5g10.3g25.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna89g161kcal6.3g5.2g12.6g0.5g
Arvot/100g100g181kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982