Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g25g1g8.8g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g800g2280kcal112g4g200g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g72g274kcal0.7g66.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g6870kcal267.4g219.8g538.4g19.2g
Valittu annoskoko1904g3435kcal133.7g109.9g269.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna952g1717kcal66.9g55g134.6g4.8g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982