Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)585g158kcal7.6g28.1g1.2g9.9g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g900g2565kcal126g4.5g225g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g126g113kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g720kcal12.1g12.1g67.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g81g308kcal0.8g74.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g7728kcal300.6g247.2g605.8g21.6g
Valittu annoskoko2142g3864kcal150.3g123.6g302.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna1071g1932kcal75.2g61.8g151.5g5.4g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982