Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g100g285kcal14g0.5g25g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g9g34kcal0.1g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g859kcal33.2g27.4g67.2g2.4g
Valittu annoskoko238g429kcal16.6g13.7g33.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna119g215kcal8.3g6.9g16.8g0.6g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982