Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)650g176kcal8.4g31.2g1.3g11g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g1000g2850kcal140g5g250g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g140g126kcal4.2g4.9g9.8g1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g90g342kcal0.9g82.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g8587kcal334g274.8g673g24g
Valittu annoskoko2380g4294kcal167g137.4g336.5g12g
Annoskoko puolitettuna1190g2147kcal83.5g68.7g168.3g6g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982