Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g125g356kcal17.5g0.6g31.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g11g43kcal0.1g10.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g1073kcal41.8g34.2g84.4g3g
Valittu annoskoko297g537kcal20.9g17.1g42.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna149g268kcal10.5g8.6g21.1g0.8g
Arvot/100g100g180kcal7g5.7g14.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982