Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g150g428kcal21g0.8g37.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g14g51kcal0.1g12.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1288kcal50g41.2g101g3.6g
Valittu annoskoko357g644kcal25g20.6g50.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna179g322kcal12.5g10.3g25.3g0.9g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982