Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g175g499kcal24.5g0.9g43.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g25g22kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g16g60kcal0.2g14.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g1503kcal58.6g48.4g117.8g4.2g
Valittu annoskoko416g751kcal29.3g24.2g58.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna208g376kcal14.7g12.1g29.5g1.1g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982