Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g225g641kcal31.5g1.1g56.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g32g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g20g77kcal0.2g18.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1932kcal75g61.6g151.6g5.4g
Valittu annoskoko535g966kcal37.5g30.8g75.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna268g483kcal18.8g15.4g37.9g1.4g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982