Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g25g71kcal3.5g0.1g6.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g2.2g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g215kcal8.2g6.8g16.8g0.6g
Valittu annoskoko59g107kcal4.1g3.4g8.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal2.1g1.7g4.2g0.2g
Arvot/100g100g181kcal6.9g5.7g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982