Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g250g713kcal35g1.3g62.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g35g32kcal1g1.2g2.4g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g23g86kcal0.2g20.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2147kcal83.4g68.8g168g6g
Valittu annoskoko595g1073kcal41.7g34.4g84g3g
Annoskoko puolitettuna298g537kcal20.9g17.2g42g1.5g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982