Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g300g855kcal42g1.5g75g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4g4g22.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g27g103kcal0.3g24.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2576kcal100.2g82.4g201.8g7.2g
Valittu annoskoko714g1288kcal50.1g41.2g100.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna357g644kcal25.1g20.6g50.5g1.8g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982