Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)228g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g350g998kcal49g1.8g87.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g49g44kcal1.5g1.7g3.4g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g32g120kcal0.3g29g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1666g3005kcal117g96.2g235.6g8.4g
Valittu annoskoko833g1503kcal58.5g48.1g117.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna417g751kcal29.3g24.1g58.9g2.1g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982