Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g400g1140kcal56g2g100g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g36g137kcal0.4g33.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g3435kcal133.8g110g269.2g9.6g
Valittu annoskoko952g1717kcal66.9g55g134.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna476g859kcal33.5g27.5g67.3g2.4g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982