Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 150g286kcal40.8g0g13.5g0g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.8g0g2.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g176g74kcal17.2g0.7g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki251g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g201g522kcal60.2g4g30.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g301kcal12g3.3g27.1g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]60g241kcal12.6g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g3500kcal398.2g48.6g199.6g0.2g
Valittu annoskoko1068g1750kcal199.1g24.3g99.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna534g875kcal99.6g12.2g49.9g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716