Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 176g333kcal47.6g0g15.8g0g
Tonnikala vedessä 176g183kcal39.4g0g2.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g205g86kcal20.1g0.8g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g23g15kcal0.8g0g5.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki293g164kcal24.9g14.6g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g234g608kcal70.2g4.7g35.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g59g351kcal14g3.9g31.6g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]70g281kcal14.7g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2492g4084kcal464.6g56.8g232.6g0.2g
Valittu annoskoko1246g2042kcal232.3g28.4g116.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna623g1021kcal116.2g14.2g58.2g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716