Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 201g381kcal54.4g0g18.1g0g
Tonnikala vedessä 201g210kcal45g0g3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g234g98kcal22.9g0.9g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g27g17kcal0.9g0.1g6.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki334g187kcal28.4g16.7g0.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g267g695kcal80.2g5.3g40.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g67g401kcal16g4.4g36.1g0g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]80g321kcal16.8g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g4667kcal530.6g65g266g0.2g
Valittu annoskoko1424g2334kcal265.3g32.5g133g0.1g
Annoskoko puolitettuna712g1167kcal132.7g16.3g66.5g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716