Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 226g428kcal61.2g0g20.3g0g
Tonnikala vedessä 226g236kcal50.6g0g3.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g263g111kcal25.8g1.1g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g30g19kcal1.1g0.1g7.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki376g211kcal32g18.8g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g301g782kcal90.3g6g45.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75g451kcal18.1g5g40.6g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]90g361kcal19g0g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g5251kcal597.8g73.4g299.2g0.2g
Valittu annoskoko1602g2625kcal298.9g36.7g149.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna801g1313kcal149.5g18.4g74.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716