Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 25g48kcal6.8g0g2.3g0g
Tonnikala vedessä 25g26kcal5.6g0g0.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g29g12kcal2.9g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.3g2.1kcal0.1g0g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki42g23kcal3.6g2.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g33g87kcal10g0.7g5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.4g50kcal2g0.6g4.5g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]10g40kcal2.1g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g583kcal66.4g8.2g33.2g0g
Valittu annoskoko178g292kcal33.2g4.1g16.6g0g
Annoskoko puolitettuna89g146kcal16.6g2.1g8.3g0g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716