Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 251g476kcal68g0g22.6g0g
Tonnikala vedessä 251g262kcal56.3g0g3.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g293g123kcal28.7g1.2g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g33g21kcal1.2g0.1g8.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki418g234kcal35.5g20.9g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g334g869kcal100.3g6.7g50.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g84g501kcal20.1g5.5g45.1g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]100g401kcal21.1g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g5834kcal664.2g81.4g332.4g0.2g
Valittu annoskoko1780g2917kcal332.1g40.7g166.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna890g1458kcal166.1g20.4g83.1g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716