Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 300g569kcal81.4g0g27g0g
Tonnikala vedessä 300g313kcal67.3g0g4.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g350g147kcal34.3g1.4g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1040kcal120g8g60g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g600kcal24g6.6g54g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]120g480kcal25.2g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g6981kcal794.2g97.4g397.6g0.2g
Valittu annoskoko2130g3490kcal397.1g48.7g198.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna1065g1745kcal198.6g24.4g99.4g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716