Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 50g95kcal13.6g0g4.5g0g
Tonnikala vedessä 50g52kcal11.3g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g59g25kcal5.7g0.2g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.7g4.3kcal0.2g0g1.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki84g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g67g174kcal20.1g1.3g10g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g100kcal4g1.1g9g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]20g80kcal4.2g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g1167kcal132.8g16.2g66.6g0g
Valittu annoskoko356g584kcal66.4g8.1g33.3g0g
Annoskoko puolitettuna178g292kcal33.2g4.1g16.7g0g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.3g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716