Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 75g142kcal20.3g0g6.8g0g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g88g37kcal8.6g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.3g0g2.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.3g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100g260kcal30g2g15g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g150kcal6g1.7g13.5g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]30g120kcal6.3g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g1745kcal198.4g24.4g99.6g0g
Valittu annoskoko533g873kcal99.2g12.2g49.8g0g
Annoskoko puolitettuna266g436kcal49.6g6.1g24.9g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716