Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 100g190kcal27.2g0g9g0g
Tonnikala vedessä 100g105kcal22.5g0g1.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g117g49kcal11.5g0.5g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8.6kcal0.5g0g3.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki167g94kcal14.2g8.4g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g134g348kcal40.1g2.7g20.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g33g201kcal8g2.2g18.1g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]40g161kcal8.4g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g2333kcal265.4g32.6g132.8g0g
Valittu annoskoko712g1167kcal132.7g16.3g66.4g0g
Annoskoko puolitettuna356g583kcal66.4g8.2g33.2g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716