Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 125g238kcal34g0g11.3g0g
Tonnikala vedessä 125g131kcal28.1g0g1.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g146g61kcal14.3g0.6g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g17g11kcal0.6g0g4.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki209g117kcal17.8g10.4g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g167g435kcal50.1g3.3g25.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g42g251kcal10g2.8g22.6g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]50g201kcal10.5g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g2917kcal331.6g40.6g166.2g0g
Valittu annoskoko890g1459kcal165.8g20.3g83.1g0g
Annoskoko puolitettuna445g729kcal82.9g10.2g41.6g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716