Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 420g185kcal2.1g26.9g2.5g13.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g72g288kcal0g71.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 300g258kcal9.3g13.2g18g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g60g192kcal6.6g38.4g1.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g2298kcal75.6g300.6g75.8g42.2g
Valittu annoskoko1032g1149kcal37.8g150.3g37.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna516g575kcal18.9g75.2g19g10.6g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807