Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 490g216kcal2.4g31.4g2.9g16.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g84g336kcal0g83.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 210g264kcal23.1g0.5g18.9g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 350g301kcal10.9g15.4g21g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g70g224kcal7.7g44.8g1.4g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g2681kcal88.2g350.6g88.4g49.2g
Valittu annoskoko1204g1340kcal44.1g175.3g44.2g24.6g
Annoskoko puolitettuna602g670kcal22.1g87.7g22.1g12.3g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807