Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 560g247kcal2.8g35.8g3.4g18.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g96g384kcal0g95g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 400g344kcal12.4g17.6g24g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g80g256kcal8.8g51.2g1.6g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g3064kcal100.8g400.4g101.2g56.2g
Valittu annoskoko1376g1532kcal50.4g200.2g50.6g28.1g
Annoskoko puolitettuna688g766kcal25.2g100.1g25.3g14.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.5g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807