Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 630g277kcal3.1g40.3g3.8g20.8g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g108g432kcal0g106.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 450g387kcal14g19.8g27g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g90g288kcal9.9g57.6g1.8g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g3447kcal113.4g450.6g114g63.2g
Valittu annoskoko1548g1723kcal56.7g225.3g57g31.6g
Annoskoko puolitettuna774g862kcal28.4g112.7g28.5g15.8g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807