Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 70g31kcal0.3g4.5g0.4g2.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 50g43kcal1.6g2.2g3g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g10g32kcal1.1g6.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g383kcal12.6g50.2g12.6g7g
Valittu annoskoko172g192kcal6.3g25.1g6.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna86g96kcal3.2g12.6g3.2g1.8g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807