Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 700g308kcal3.5g44.8g4.2g23.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g120g480kcal0g118.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g377kcal33g0.8g27.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 500g430kcal15.5g22g30g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g100g320kcal11g64g2g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g3830kcal126g500.8g126.6g70.2g
Valittu annoskoko1720g1915kcal63g250.4g63.3g35.1g
Annoskoko puolitettuna860g957kcal31.5g125.2g31.7g17.6g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807