Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 840g370kcal4.2g53.8g5g27.7g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g144g576kcal0g142.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 600g516kcal18.6g26.4g36g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g120g384kcal13.2g76.8g2.4g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g4596kcal151.2g601g151.8g84.2g
Valittu annoskoko2064g2298kcal75.6g300.5g75.9g42.1g
Annoskoko puolitettuna1032g1149kcal37.8g150.3g38g21.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807