Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 980g431kcal4.9g62.7g5.9g32.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g168g672kcal0g166.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 420g527kcal46.2g1.1g37.9g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 700g602kcal21.7g30.8g42g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g140g448kcal15.4g89.6g2.8g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g5361kcal176.4g701g177.2g98.2g
Valittu annoskoko2408g2681kcal88.2g350.5g88.6g49.1g
Annoskoko puolitettuna1204g1340kcal44.1g175.3g44.3g24.6g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807