Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 105g46kcal0.5g6.7g0.6g3.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g18g72kcal0g17.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal4.9g0.1g4.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 75g65kcal2.3g3.3g4.5g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g15g48kcal1.6g9.6g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g574kcal18.6g75g19g10.6g
Valittu annoskoko258g287kcal9.3g37.5g9.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna129g144kcal4.7g18.8g4.8g2.7g
Arvot/100g100g111kcal3.6g14.5g3.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807