Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1120g493kcal5.6g71.7g6.7g37g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g192g768kcal0g190.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 800g688kcal24.8g35.2g48g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g160g512kcal17.6g102.4g3.2g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g6127kcal201.6g801.2g202.4g112.4g
Valittu annoskoko2752g3064kcal100.8g400.6g101.2g56.2g
Annoskoko puolitettuna1376g1532kcal50.4g200.3g50.6g28.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807