Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1260g555kcal6.3g80.6g7.6g41.6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g216g864kcal0g213.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 540g678kcal59.4g1.4g48.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 900g774kcal27.9g39.6g54g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g180g576kcal19.8g115.2g3.6g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g6894kcal226.8g901.2g227.8g126.4g
Valittu annoskoko3096g3447kcal113.4g450.6g113.9g63.2g
Annoskoko puolitettuna1548g1723kcal56.7g225.3g57g31.6g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807