Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 140g62kcal0.7g9g0.8g4.6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g24g96kcal0g23.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 100g86kcal3.1g4.4g6g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g20g64kcal2.2g12.8g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g766kcal25.2g100.4g25.2g14g
Valittu annoskoko344g383kcal12.6g50.2g12.6g7g
Annoskoko puolitettuna172g192kcal6.3g25.1g6.3g3.5g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807