Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1400g616kcal7g89.6g8.4g46.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g240g960kcal0g237.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 600g753kcal66g1.6g54.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1000g860kcal31g44g60g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g200g640kcal22g128g4g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g7659kcal252g1001.6g253g140.4g
Valittu annoskoko3440g3830kcal126g500.8g126.5g70.2g
Annoskoko puolitettuna1720g1915kcal63g250.4g63.3g35.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807