Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 175g77kcal0.9g11.2g1g5.8g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g30g120kcal0g29.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 125g108kcal3.9g5.5g7.5g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g25g80kcal2.7g16g0.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g957kcal31.4g125.2g31.6g17.6g
Valittu annoskoko430g479kcal15.7g62.6g15.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna215g239kcal7.9g31.3g7.9g4.4g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807