Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 210g92kcal1g13.4g1.3g6.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g36g144kcal0g35.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 150g129kcal4.7g6.6g9g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g30g96kcal3.3g19.2g0.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1149kcal37.8g150g38g21g
Valittu annoskoko516g574kcal18.9g75g19g10.5g
Annoskoko puolitettuna258g287kcal9.5g37.5g9.5g5.3g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.5g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807