Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 245g108kcal1.2g15.7g1.5g8.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g42g168kcal0g41.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 105g132kcal11.5g0.3g9.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 175g151kcal5.4g7.7g10.5g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g35g112kcal3.8g22.4g0.7g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1340kcal43.8g175.4g44.4g24.6g
Valittu annoskoko602g670kcal21.9g87.7g22.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna301g335kcal11g43.9g11.1g6.2g
Arvot/100g100g111kcal3.6g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807