Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g6g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g191kcal6.2g24.8g6.4g3.6g
Valittu annoskoko86g96kcal3.1g12.4g3.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna43g48kcal1.6g6.2g1.6g0.9g
Arvot/100g100g111kcal3.6g14.4g3.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807