Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 350g154kcal1.7g22.4g2.1g11.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g60g240kcal0g59.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 250g215kcal7.8g11g15g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g50g160kcal5.5g32g1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g1915kcal63g250.4g63.2g35g
Valittu annoskoko860g958kcal31.5g125.2g31.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna430g479kcal15.8g62.6g15.8g8.8g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807